Het team

Wij zijn een enthousiast team dat het dag- en avondprogramma van de VBW verzorgt. Momenteel bestaat het team uit 8 leden:

  • Alie van Binsbergen
  • Ria Bouwmeester
  • Joanne Buijs
  • Edith Gelderman
  • Arie van Laar
  • Thomas van de Voort
  • Monique van de Wardt
  • Johan van de Wardt

Naast deze vaste teamleden zijn er nog mensen die zich inzetten voor toneel, sport en spel en voor het tienerprogramma.

En niet te vergeten alle vrijwilligers die tijdens de VBW hun bijdrage leveren door bijvoorbeeld een groepje kinderen te begeleiden, door mee te spelen in de band of door zich te ontfermen over alles in- en rondom de keuken.

Wat doen wij?

Wij verzorgen tijdens de VBW het dag- en avondprogramma wat gericht is op kinderen, jongeren en volwassenen. Van maandag tot vrijdag zijn alle kinderen van de basisschool welkom in de tent. Hier zingen we veel liedjes, leren we een Bijbeltekst uit ons hoofd, kijken we naar toneel en nog veel meer. In ‘De Oude Pastorie’ luisteren we daarna naar het Bijbelverhaal dat past bij het dagthema. Hierna gaan we genieten van wat drinken en een koekje tijdens de pauze. We knutselen of doen sport en spel, om vervolgens te luisteren naar een vrij verhaal of te kijken naar de poppenkast. We sluiten iedere dag gezamenlijk af in de tent.

Behalve als je in groep 7 of 8 zit…

Dan verzamel je voor de tent en ga je naar ‘de zolder’ waar er voor jullie een speciaal tienerprogramma is. Met chillen, spellen, cola en uiteraard ook de Bijbel.

Als team willen wij deze week Gods liefde laten zien aan alle kinderen maar ook aan hun ouders. Het is een voorrecht dat we mogen leven in een land waar we de vrijheid hebben om ons geloof zo uit te dragen. Wij hopen een zaadje te mogen leggen in de harten van kinderen en ouders dat God, op Zijn tijd, tot bloei zal brengen.

In de avond verzorgen we diverse activiteiten gedurende ‘De Vakantie Bijbelweek’. Hierbij moet je denken aan de gezamenlijke frietavond tot een bingo, en van de sing-in tot de wandelpuzzeltocht. Zowel genieters van een culinaire of culture activiteit als de sportieve waaghalzen worden dan ook van harte uitgenodigd om een van onze activiteiten te bezoeken.

Tevens organiseren wij gedurende het jaar diverse evangeliserende activiteiten. Hierbij kunt u denken aan een concert of buitenactiviteit. Ieder jaar wordt er iets anders georganiseerd. Voor informatie over toekomstige activiteiten verwijzen wij u graag naar de agenda op de website of naar de flyers en posters die in Dodewaard en omgeving worden verspreid.

Wij staan open voor vernieuwingen en vinden het erg fijn als er met ons wordt meegedacht. Wilt u graag één of meerdere dagen meehelpen, dan bent u meer dan welkom!

Heeft u interesse? Stuur gerust een mail naar info@vbwdodewaard.nl

We hopen er weer een fantastische week van te maken dit jaar en zien uit naar uw en jullie komst!